neděle 30. prosince 2012

Fischere a Zemane, zůstaňte doma!



Tak to vypadá, že budeme mít za prezidenta kariéristu soudruha Fišera, který po listopadu 89
převlékl kabát a volil ultrapravicovou TOP09, která měla např. v programu platby za některé „menší“ operace (kdo by si to mohl dovolit…?) Je to ale přeci slušný člověk.


Přijetí Fischera podléhalo nomenklaturnímu oku ÚV KSČ
Diví se o to víc, že moralizuje právě Jan Fischer, jenž ihned po skončení studia na VŠE v roce 1974 nastoupil do Výzkumného ústavu sociálně ekonomických informací v rámci tehdejšího Federálního statistického úřadu. „Ten byl bezprostředně podřízen ekonomickému oddělení ÚV KSČ a přijímání lidí do této instituce podléhalo přísnému výběru a nomenklaturnímu oku ÚV KSČ. To, že tam nastoupil ihned po studiu, něco znamená,“ upozorňuje Petr Žantovský.
„Několik let poté, v roce 1980, vstoupil do KSČ a díky tomu se stal v roce 1985 ředitelem odboru metodiky, což už byla naprosto bezprostředně nomenklaturní funkce schvalovaná na vyšších komunistických rozhodovacích úrovních, v tomto případě ekonomickým oddělením ÚV KSČ. Takže když nám o mnoho let později říká, že díky členství v KSČ nedělal žádnou kariéru a s tím režimem jako by neměl nic společného, tak to je minimálně nepravda,“ hodnotí mediální odborník dostupná Fischerova vyjádření o jeho desetiletí v KSČ.
Svoje členství prezidentský favorit dlouho úspěšně tajil
V té souvislosti připomíná, že předlistopadovou kariéru Jana Fischera podrobněji odhaluje novinář a bývalý disident Jan Urban ve svém prosincovém blogu na Aktuálně.cz. „Ještě bych připomněl k pravdomluvnosti pana kandidáta Fischera, že úspěšně až do roku 2009 tajil své členství v KSČ. A to dokonce i když byl nominován na předsedu ČSÚ v roce 2003, tak skutečnost, že byl tak dlouho v KSČ, neuvedl. Tak jenom abychom věděli, kdo koho mentoruje a kdo komu předepisuje mravní direktivy,“ uzavírá Petr Žantovský zamyšlení nad favoritem prezidentské volby.



Nebo Miloše Zemana! Ten o novinářích říká, že jsou hnůj, pitomci a fekálie. Možná proto jeho kandidaturu podpořil další hulvát, Mirek Topolánek, který na adresu novinářů pronesl, že jsou to mrdky :o) Ale tak jednoduché to nebude. Ta podpora pramení nejspíš z vděčnosti. A to za přeběhnutí Pohanky a Melčáka. Bývalých členů ČSSD, kteří přeběhli na druhou stranu a díky tomu nepadla Topolánkova vláda. Pohanka jednou přiznal, že jezdí za Zemanem pro rady…
Zarážející totiž je, že ho „levicový“ kandidát Zeman nevyhodil. A jaká další „elita“ podpořila prezidentskou kandidaturu Zemana?! Zloděj per Václav Klaus! Člověk, který nikdy nekritizoval náš klientelisticko – mafiánský systém, ani slovem se nezmínil o tom, že se zde každý rok rozkrade zhruba 100 miliard korun při zadávání veřejných zakázek!!! Bém a Janoušek jsou jeho přátelé, takže se nelze divit :o) Když ale stávkovali zaměstnanci Dopravního podniku a chtěli přidat pár korun, tak by je Klaus vyhazoval z práce!!! Václav Klaus by také rád zrušil pořad „Otázky Václava Moravce,“ s odůvodněním, že za mizernou atmosféru v zemi může právě Moravec :o) Rád mluví o demokracii, ale neví, co to je!
Miloš najednou zjistil, že má rád děti…Ta podbízivost je až trapná…



Žádné komentáře:

Okomentovat